WhatsApp/SMS/Tel. +40726527510
rinoplastie
VREAU SĂ MĂ PROGRAMEZ

De ce să faci o intervenție de rinoplastie?

Rinoplastia este intervenția chirurgicală de care ai nevoie pentru corectarea unor defecte sau trăsături care dau un aspect inestetic nasului tău. Modificările survenite în urma intervenției iau în calcul calitățile pielii nasului, dar și structura osoasă si cartilaginoasa a nasului. Rezultatul final este influențat de toate aceste trăsături.

Cine poate face rinoplastie?

Fie că nasul tău este proeminent, are un vârf prea lat, este situat prea jos sau prea sus, mai posterior sau anterior, prezintă asimetrii, este prea lung sau prea scurt sau nările au dimensiuni anormale, rinoplastia este soluția pentru tine. Totodată, cu ajutorul rinoplastiei, respirația se normalizează, în cazul persoanelor care au probleme respiratorii din cauza unor modificări precum un sept deviat, îngustare a nărilor sau cornete nazale hipertrofice.

Cum se desfășoară operația de rinoplastie?

Există două tipuri de rinoplastie: rinoplastie deschisă și rinoplastie închisă. Diferența dintre cele două este calea de acces către cadrul profund osos și cartilaginos. 

Rinoplastia deschisă se face cu ajutorul unei incizii la nivelul stâlpului dintre nări, care permite o vizualizare mult mai bună a structurilor profunde. Pentru rinoplastia închisă, incizia se află în interiorul nasului; poate fi potrivită pentru unele intervenții care necesită corecții mai restrânse.

Cum te pregătești pentru o intervenție de rinoplastie?

recomandarea mea

“Recomand această intervenție persoanelor cu modificări ale nasului care pot fi corectate chirurgical, care au o stare bună de sănătate, așteptări realiste și o motivație deosebită, în mod special, persoanelor bine informate, care știu să își exprime în mod clar și detaliat tot ceea ce și-ar dori de la această operație, înțelegând riscurile, limitele și întregul drum pe care îl au de urmat până la vindecare.”

Dr Dan Ioniță, medic primar chirurgie plastică

VREAU SĂ MĂ PROGRAMEZ

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari!​

  Sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate conformpoliticii de confidentialitate.

  Părerile aparțin întru totul clienților noștri, iar tratamentele, precum și rezultatele vor diferi în funcție de fiecare caz în parte.

  Clinicile cu care colaborez

  Medicover Victoria

  Strada Grigore Alexandrescu 16-20, București 010626

  Royal Hospital

  Splaiul Unirii 313A, București 030138

  Spitalul Medicover

  Strada Pechea 8, București 013982

  Clinica Pogany

  Strada Mugur Mugurel Nr. 4, București 031227

  makeup