rinoplastie-landscape
rinoplastie-mobile-v10

DE CE SĂ FACI O INTERVENȚIE DE RINOPLASTIE?

Rinoplastia este intervenția chirurgicală de care ai nevoie pentru corectarea unor defecte sau trăsături care dau un aspect inestetic nasului tău. Modificările survenite în urma intervenției iau în calcul calitățile pielii nasului, dar și structura osoasă si cartilaginoasa a nasului. Rezultatul final este influențat de toate aceste trăsături.

CINE POATE FACE RINOPLASTIE?

Fie că nasul tău este proeminent, are un vârf prea lat, este situat prea jos sau prea sus, mai posterior sau anterior, prezintă asimetrii, este prea lung sau prea scurt sau nările au dimensiuni anormale, rinoplastia este soluția pentru tine. Totodată, cu ajutorul rinoplastiei, respirația se normalizează, în cazul persoanelor care au probleme respiratorii din cauza unor modificări precum un sept deviat, îngustare a nărilor sau cornete nazale hipertrofice.

rinoplastie

CUM SE DESFĂȘOARĂ OPERAȚIA DE RINOPLASTIE?

Există două tipuri de rinoplastie: rinoplastie deschisă și rinoplastie închisă. Diferența dintre cele două este calea de acces către cadrul profund osos și cartilaginos. 

Rinoplastia deschisă se face cu ajutorul unei incizii la nivelul stâlpului dintre nări, care permite o vizualizare mult mai bună a structurilor profunde. Pentru rinoplastia închisă, incizia se află în interiorul nasului; poate fi potrivită pentru unele intervenții care necesită corecții mai restrânse.

 

CUM TE PREGĂTEȘTI PENTRU O INTERVENȚIE DE RINOPLASTIE?

Trebuie să ai

Recomandarea mea

“Recomand această intervenție persoanelor cu modificări ale nasului care pot fi corectate chirurgical, care au o stare bună de sănătate, așteptări realiste și o motivație deosebită, în mod special, persoanelor bine informate, care știu să își exprime în mod clar și detaliat tot ceea ce și-ar dori de la această operație, înțelegând riscurile, limitele și întregul drum pe care îl au de urmat până la vindecare.”

Dr Dan Ioniță, medic primar chirurgie plastică
 
contact

Contactează-ne acum pentru mai multe informații și programări!​    Sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate conform politicii de confidentialitate.