rinoplastie

Nasul pe care îl visezi, într-o singură procedură

Rinoplastia este soluția pentru potrivită pentru tine dacă îți dorești un nas​

Obține voucher-ul de 150 de euro pentru operația de rinoplastie!

Avantajele rinoplastiei

Fie că nasul tău este proeminent, are un vârf prea lat, este situat prea jos sau prea sus, este prea lung sau prea scurt, prezintă asimetrii sau nările au dimensiuni anormale, rinoplastia este soluția pentru tine.

Totodată, cu ajutorul rinoplastiei, respirația se normalizează, în cazul persoanelor care au probleme respiratorii din cauza unor modificări precum un sept deviat, îngustare a nărilor sau cornete nazale hipertrofice.

De ce este important sa alegi medicul potrivit?

Intervenția de rinoplastie este una delicată. Nasul este un element central al feței, iar chirurgul nu are mult spațiu de manevră. De aceea, experiența și precizia medicului asigură succesul operației. 

 

De-a lungul carierei, am participat la o serie de intervenții chirurgicale pentru corectarea unor malformații cranio-faciale care cauzau modificări la nivelul nasului.

 

De asemenea, micro-chirurgia mi-a oferit aptitudinile necesare pentru a obține rezultatele dorite prin metode precise, cât mai puțin traumatice.

 

Planul operației este personalizat. Fiecare pacient are anumite nemulțumiri în ceea ce privește aspectul nasului și pentru fiecare dintre aceste nemulțumiri se alege metoda potrivită de tratament.

Contactează-ne acum pentru mai multe informații și programări!​  Sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate conform politicii de confidentialitate.

  Cele mai frecvente întrebări

  Recuperarea completă după intervenție poate dura până la un an. Poți relua activitățile zilnice după doar câteva zile, dar recomand să eviți efortul fizic în primele 30 de zile de la intervenție.

  Bandajele trebuie purtate în primele 5-7. Sub bandaje și direct pe nas se pun benzi sterile adezive.

  După o rinoplastie corect executată, forma nasului va rămâne stabilă și va evolua normal de-a lungul anilor. Evitarea traumatismelor după intervenție și respectarea tuturor recomandărilor medicului este foarte importantă.

  Da. De fapt, deviația de sept este întotdeauna corectată în timpul intervenției de rinoplastie, altfel nu am putea obține aspectul pe care îl dorim.

  Nu există contraindicații pentru efectuarea intervenției în timpul iernii. Tot ce trebuie să faci este să nu te expui la temperaturi foarte scăzute în primele zile de la operație.

  În cazul intervențiilor pur estetice, recomand ca pacientul să fie major. 

  Dacă rinoplastia are scopul de a corecta probleme medicale, rinoplastia poate fi făcută cu acordul părinților.