lifting-sprancene-landscape
lifting-sprancene-mobile

LIFTING SPRÂNCENE – CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE OPERAȚIE?

Lifting sprâncene este operația denumită și liftingul frunții și are ca scop repoziționarea sprâncenelor și reducerea ridurilor de la nivelul frunții. Îmbătrânirea duce la pierderea elasticității țesuturilor și „căderea” sprâncenelor.

 

Majoritatea pacienților care necesită liftingul de sprâncene au vârstă cuprinsă între 40 și 60 de ani, dar intervenția poate fi făcută și pacienților mai tineri, care au riduri adânci sau o poziționare nepotrivită a sprâncenelor.

 

Liftingul de sprâncene se poate face în același timp cu alte intervenții estetice faciale, cum ar fi liftingul cervicofacial sau blefaroplastia.

CE ESTE LIFTINGUL DE SPRÂNCENE?

Intervenția de lifting sprâncene este o intervenție chirurgicală estetică care se poate realiza prin mai multe tehnici.

 

De cele mai multe ori, inciziile sunt ascunse în scalp. După realizarea inciziilor, urmeză ridicarea țesuturilor frunții de pe planurile profunde. La finalul acestui pas sprâncenele vor putea fi poziționate normal. Intervenția poate corecta și ridurile profunde ale frunții și cele dintre sprâncene.

CUM NE PREGĂTIM PENTRU LIFTINGUL DE SPRÂNCENE?

Înaintea intervenției sunt necesare o evaluare a stării de sănătate și o verificare a istoricului medical. Examinarea locală evidențiază poziția sprâncenelor și calitățile țesuturilor; aceste informații sunt necesare pentru stabilirea planului operației.

 

Pacienții vor fi informați de toate complicațiile posibile asociate cu intervenția de lifting al sprâncenelor.

 

Înaintea operației este recomandat să nu fumați și să discutați cu medicul în privința eventualelor medicamente a căror administrare trebuie oprită. Veți primi informații în privința investigațiilor sau consulturilor suplimentare necesare înaintea anesteziei, precum teste de laborator, radiografii sau un consult cardiologic.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE MINE

Am ales să devin chirurg plastician după ce am văzut cum acestă specialitate poate îmbunătăți calitatea vieții unor oameni, prin „ștergerea” unor dezavantaje mari din diferite regiuni ale întregului corp, reconstruind parți absente, redând un aspect și o funcție cât mai apropiate de normal sau oferind un anumit aspect estetic dorit.

 

Am avut oportunitatea să învăț de la specialiști renumiți în cadrul stagiilor de specialitate din țară și din străinătate. Particip frecvent la evenimente științifice și urmăresc cele mai noi și mai apreciate articolele științifice de specialitate, pentru a le oferi pacienților mei tratamentele cele mai eficiente și sigure.

 
Dr Dan Ioniță, medic primar chirurgie plastică
 
contact

Contactează-ne acum pentru mai multe informații și programări!​



    Sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate conform politicii de confidentialitate.