filiere
filiere

REJUVENAREA CU FILLERE - INTERVENȚII RAPIDE DE ÎNFRUMUSEȚARE FĂRĂ BISTURIU

Odată cu înaintarea în vârstă pot apărea modificări ale felului în care arătăm. Anumite modificări inițiale și ușoare pot fi corectare rapid folosind fillere dermice. Este cazul ridurilor superficiale sau profunde sau al zonelor faciale care care au pierdut puțin din volumul lor. Alteori, indiferent de vârstă, filerele dermice pot fi folosite pentru a accentua anumite trăsături dorite, cum ar fi o creștere a volumului buzelor sau pomeților sau pentru corectarea unor cicatrici subdenivelate.

CE SUNT FILLERELE?

Fillerele dermice sunt substanțe care pot fi injectate pentru corectarea unor riduri sau redarea unui volum dorit unei zone. De fapt denumirea lor indică faptul că acestea realizează umplerea unei zone. Fillerele pot fi resorbabile și efectul lor este temporar, de ordinul lunilor; prezintă o siguranță crecuta și, de aceea, sunt cel mai frecvent folosite. Practic reprezintă o substanță prezentă în mod normal în organismul uman. Există multe tipuri de fillere resorbabile, potrivite pentru diferite tratamente, cum ar fi cele pentru riduri superficiale, pentru riduri profunde, pentru buze, pentru creșterea volumului unei zone etc.

ÎN CE CONSTĂ TRATAMENTUL CU FILLERE?

Injectarea zonelor tratate se poate face cu sau fără anestezie locală, în funcție de cât de subțire este acul folosit. Dacă este necesară anestezia locală, această poate fi făcută prin aplicarea unei creme pe zonele tratate cu minim 60 de minute înaintea intervenției. Alteori, înaintea intervenției se poate infiltra anestezic local pentru anestezierea zonei tratate. Urmează injectarea propriu-zisă care va corecta problemele existente. Rezultatul va fi vizibil imediat: un aspect mai sănătos și mai atractiv. Activitatea poate fi reluată imediat. În primele zile după injectare pot apărea unele reacții cum ar fi roșeață, umflarea sau aspectul învinețit.

CINE POATE BENEFICIA DE TRATAMENTUL CU FILLERE?

Pot beneficia de tratamentul cu fillere persoanele fără alergii cunoscute, care prezintă modificări ușoare date de înaintarea în vârstă sau doresc mici ajustări ale aspetctului. Tratamentul cu fillere are unele limite; poate corecta unele probleme până la un punct, dincolo de care soluția cea mai bună este cea chirurgicală.

RECOMANDAREA MEA

„Recomand intervențiile de rejuvenare cu fillere persoanelor care au modificări inestetice ușoare, cum ar fi unele riduri mai superficiale sau profunde faciale și își doresc un aspect armonios și atractiv.”

 

Dr. Dan Ioniță, medic primar chirurgie plastică

contact

CE AR MAI TREBUI SĂ ȘTII?

Contactează-ne acum pentru mai multe informații și programări!​    Sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate conform politicii de confidentialitate.