

MARIREA SANILOR SAU AUGMENTAREA MAMARA
Marirea sanilor este o intervenție chirurgicală estetică din ce în ce mai căutată de paciente pentru că le îndeplinește dorința de a avea sâni mai mari, mai plini și mai atractivi; odată cu îmbunătățirea volumului și formei sânilor, se obține o siluetă corporală mai frumoasă și tinerească. De asemenea, mărirea sânilor poate avea un impact pozitiv major asupra încrederii de sine.
CE ESTE MARIREA SANILOR SAU AUGMENTAREA MAMARA?

MARIREA SANILOR - CINE POATE BENEFICIA DE OPERATIE?
Orice femeie adultă care nu este mulțumită de forma sau volumul sânilor săi poate beneficia de mărirea sânilor.
Cele mai multe femei apelează la augmentarea mamară din următoarele motive.
- Dezvoltare insuficientă a sânilor
- Pierderea volumului sânilor după sarcină/alăptat
- Scăderea în greutate
- Înaintarea în vârstă
CUM SE DESFASOARA MARIREA SANILOR?
CÂTEVA CUVINTE DESPRE MINE
Am ales să devin chirurg plastician după ce am văzut cum acestă specialitate poate îmbunătăți calitatea vieții unor oameni, prin „ștergerea” unor dezavantaje mari din diferite regiuni ale întregului corp, reconstruind parți absente, redând un aspect și o funcție cât mai apropiate de normal sau oferind un anumit aspect estetic dorit.
Am avut oportunitatea să învăț de la specialiști renumiți în cadrul stagiilor de specialitate din țară și din străinătate. Particip frecvent la evenimente științifice și urmăresc cele mai noi și mai apreciate articolele științifice de specialitate, pentru a le oferi pacienților mei tratamentele cele mai eficiente și sigure.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ OPERAȚIE?
După operație, veți purta o bustieră elastică specială timp de 6 săptămâni. Înainte de externare veți primi recomandări privind îngrijirea plăgilor și o rețetă cu tratament medicamentos. Durerea va scădea în intensitate în prima săptămână. De regulă, activitatea poate fi reluată după o săptămână iar exercițiile fizice după 4 săptămâni.
Implanturile mamare nu sunt considerate dispozitive medicale care să fie păstrate toată durata vieții. Este necesară o urmărire periodică prin examinare clinică și eventuale investigații suplimentare (ecografie, RMN) pentru a verifica integritatea acestora.